Malmö söndag 9/12 kl. 9-15

Limhamns Folkets Hus, Linnégatan 61
B-Salen
Ingång från R F Bergsgatan
(Karta)

Eftersom det snart är jul har vi (förutom kläder) köpt in en massa leksaker, pyssel och barnböcker. Det finns träleksaker från Brio, Micki och Jabadabado och det finns fingerfärg, målarböcker, lera och olika pysselpaket från Sense.  Sen har vi mycket stort utbud av barnböcker från olika förlag. Dessutom massor av kläder av vilka vissa har ännu lägre priser än de hade tidigare i höstas.

Som vanligt höst- och vinterkläder med 50-80% rabatt från bland annat Maxomorra, Geggamoja, Abeko, Melton, Mikk-Line och Novastar.

Fleecetröjor, vinterjackor, overaller, regnkläder, hoodies, sweatshirts, bodys, byxor, klänningar, tröjor, mössor, strumpbyxor mm i storlekar från 50 till 152 (mest att välja på i 50-120).

-Alla overaller från Abeko och Color Kids (upp till 152) kostar nu 199 kr!

-Alla vinterjackor från Abeko, Kilmanock och Color Kids (upp till 152) kostar nu 99 kr!

-Klänningar, babybyxor och sparkdräkter från Maxomorra kostar nu 69 kr

-Hoodies från Novastar kostar nu 99 kr

-Klänningar och bodys med lång ärm från Geggamoja kostar nu 99 kr

-Mössor från Color Kids kostar nu 39 kr

-Body, jumpsuit, lekdräkt och pyjamas från Sture & Lisa kostar nu 99 kr

-Massor av fina plagg från Freds World by Green Cotton och Müsli för 79 kr

-Tumvantar från Mikk-Line för 79 kr.


 

Alla kläder ingår i det ordinarie sortimentet och säljs med 50-80% rabatt på ordinarie pris. Alla kläder är förstahandssortering, de flesta plaggen är från säsongen höst/vinter 2017. Klicka här för att se några exempel.


Vi vill gärna bidra till minskad användning av plast och tycker därför det är bäst om du tar med egna påsar att bära hem kläderna i. Vill du ändå köpa påsar av oss tar vi 2 kr styck.


Kan du inte komma? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här så får du veta när vi ordnar nästa utförsäljning. Du kan också "gilla" vår sida på Facebook så får du information där.