Fri frakt över 499:-

Våra varumärken

Fina barnkläder är en outlet för ekologiska barnkläder från kollektioner som är 6 månader till 2 år gamla. Vi säljer alla våra kläder med 50% rabatt och har fraktfritt på alla beställningar över 499 kr. 

De märken vi har för tillfället är:


Geggamoja växte fram i övertygelsen att det fanns ett behov av barnkläder och barnprodukter som var unika i sin design och kvalitet. Och, inte minst, tillverkade med ansvar för den värld deras barn skulle växa upp i. Sedan 2006 tillverkar de kläder i hög kvalitet och med hållbarhet i fokus.

JnY är ett svenskt barnklädesmärke som grundades i Åre 2005.  Vi tror att barn vill vara barn och inte små vuxna. Därför ska kläder för barn vara sköna, lekfulla och gjorda med största omsorg i alla led. Vår strävan är inte att alla vuxna ska gilla våra kläder utan att alla barn ska älska dem. Mycket färglada mönster och ekologiskt så klart.

Sture & Lisa gör kläder i  ekologisk bomull som är fairtrade producerade för baby och barn 0-4 år. Motiven är lekfulla, unisex i tidlösa modeller och färger där vi vill inspirera till barnens kreativa lek och fantasi.  

Maxomorra   vill att så många människor som möjligt ska få tillgång till ekologiska barnkläder med kvalitet, funktion och härlig design. Ekologisk bomull av högsta kvalité!